Zamora er vertskap for verdensmesterskapet i Farinato Race

Hinderløyper er en personlig utfordring for vågale idrettsutøvere som ønsker å teste styrke og motstand. Skapelsen av den berømte Spartansk løp ga opphav til mange andre som det allerede etablerte Farinato Race. Det vil være i mai når Zamora tar imot krigere fra hele verden i sitt verdensmesterskap.

Vinneren blir representanten Farinato

Mesterskapet finner sted i helgen kl 26 og 27 for mai, med forskjellige tester hver dag. 26. mai ble testen av 42 kilometer (med mer enn 110 hindringer) og konkurransen av 20 kilometers. Samt den 27. barneprøven og konkurransen av 7 kilometer.

Det forventes en tilstrømning av modige mennesker fra hele verden, hovedsakelig spanske, portugisiske og franske. Vinneren av hver test blir Farinato-representant ved OCRWC (World Obstacle Course Championship) som arrangeres i London neste oktober.

Hvis du er fra Zamora, vil registreringen din ha en eksklusiv rabatt. Selv om du ikke føler at du er i riktig fysisk form for å bestå testene, kan du melde deg på som frivillig og få en fantastisk opplevelse. Ikke la det passere og registrer deg på den offisielle nettsiden. Vil du være vår neste verdensrepresentant?

kjempe som en kriger

Mesterskapet er fokusert på utøvere som føler de kan bestå testene, det er ikke et "vanlig" løp som de som går gjennom året. I et vanlig Farinato-løp kan du ikke passere et mindre hinder; i tilfelle av mesterskapet, vil manglende bestå noen test resultere i en straff.

Hvis du ikke føler deg kvalifisert, kan du melde deg på. til de som er i løpet av året. De er kortere avstander og atmosfæren er ikke så konkurransedyktig. I tillegg vil det fungere som din første kontakt med denne typen rase.